Feminatsit taas asialla

26.01.2009

Raiskaukset tulevat joka tapauksessa lisääntymään. Koska näin ollen yhä useampi nainen tulee joka tapauksessa raiskatuksi, toivon hartaasti, että uhrinsa sattumanvaraisesti valitsevien saalistajien kynsiin jäisivät oikeat naisihmiset. Vihervasemmistolaiset maailmanparantajat ja heidän äänestäjänsä. Mieluummin he kuin joku muu.

– Jussi Halla-aho

Että tuoko on sitten yllytystä raiskaukseen ja kiihotusta kansanryhmää vastaan? Jos on, niin haistakaapa toki vittu. Haastakaa minutkin sitten oikeuteen. TUO ei minun oikeuskäsitykseni mukaan täytä ainakaan jälkimmäisen syytöksen kriteerejä.

Minulla on nyt sellainen perstuntuma, että nuo viherhipit ovat kyrpiintyneet lopullisesti Halla-ahoon. Miksi? Koska Halla-aho ei hyväksy sellaista paskanjauhantatasa-arvoa, jota nuo ajavat. Tai sukupuoli-imperialismia. FEMINATSISMIA, saatana.

Tämä vanha perinne – joku on eri mieltä ja argumentoi fiksummin, tunnetaan alemmuudentuntoa ja sitten etsitään suurennuslasin kanssa tuollaiset jutut ja sitten soitetaan poliisille.

Tuo feminatsiryhmittymä saisi vilkaista peiliin. Perkele.

Mainokset

2 Responses to “Feminatsit taas asialla”

  1. Raatotanssi Says:

    Aaaaaa nuo viherpiipertäjät tekevät minut hulluksi! Jussi Halla-aho on ehkä fiksuin mies aikoihin, enkä todellakaan kykene näkemään tuossa lainauksessa yllytystä raiskaukseen tai kiihotusta kansaryhmää vastaan.

    Haastetaan vaan mies oikeuteen, kun pienillä vihreillä naisilla pelottaa.


  2. Älä muuta sano. Arr. Halla-ahossa on yksi paha vika – se on väärästä puolueesta – mutta muuten se äijä on parasta, mitä Suomelle on tapahtunut.

    Argh.


Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google+ photo

Olet kommentoimassa Google+ -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s

%d bloggers like this: