”Tollo pohjaan, teinejä tiellä!”

27.01.2009

Taas on täällä yhdellä äijällä kortti saatu jostain saatanan muropaketista.

Olin tulossa pankista ja menossa tien yli, katselin että nyt tulee joku sianpää-Fiat niin kaukana, että ehdin tien yli ja helposti. Tämä ukko kuitenkin, huomatessaan, että astahdan suojatielle, TEMPAISEE KORON KONEHUONEESEEN. Pystyin – tai olisin pystynyt, jos olisin todennut, että mieluummin juoksen kuin pakotan jonkun kaapimaan minua Fiatin puskurista – kuulemaan, kuinka sen äijän päässä rutisi. ”TEINI. MUSTA PITKÄ TAKKI. AAAAAAA SE ON PAHA SE ON ITSE PERKELE SE ON SAATANA JA SITÄ PAITSI SILLÄ ON VARMASTI PYSSY. AAA. MUST – KILL – MUST – KILL – AAAAAAAAAAAAAAAAAA!”

Eikä siinä vielä kaikki! NYT, kun juokset suojatien yli helvetinmoista vauhtia, saat kaupan päälle EPÄSOPIVIA ELEITÄ. Hyvä, että ei keskisormea näyttänyt – nyrkkiä pui.

Jumalauta. MINÄ OSAAN lyhyelläkin matikalla laskea, että jos se tulee Fiatillaan n metrin päässä & matkan kulkemiseen kuluva aika on x sillä samalla nopeudella ja tien leveys on m & sen ylittämiseen kuluva aika on y = y < x. PERKELE.

Suomeksi: pääsen tien yli nopeammin kuin se pääsee Fiatillaan suojatielle.

Siinä on ajohidasteita ja sun muita, mutta sillä nimenomaisella kohdalla pieni pätkä ilman niitä. Vittu, kun se survoi jarrua taas niin maan perkeleesti ennen kuin pisti Fiatinsa pillun päreiksi töyssyyn. HA-HA-HA.

Mainokset

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google+ photo

Olet kommentoimassa Google+ -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s

%d bloggers like this: