Totalitarismia parhaimmillaan?

27.01.2009

Meidän kaikkien elämän ydin, IRC-Galleria, on muuttumassa hyvin pitkälti totalitaristiseksi. Sananvapautta rajoitetaan nopeammin kuin Edward Cullen kiipeää männynlatvaan.

Pari asiaa tahtoisin kuulla.

Millä helvetin perusteella yhteisö ”Yksi laukaus voi poistaa tuhat murhetta” on epäsopivampi kuin esimerkiksi ”Hitler oli hieno mies”? Hitleriä luultavasti sanovat hienoksi mieheksi vain tietynlaisen ajatusmallin (white power!) omaavat henkilöt, mutta tuo laukausyhteisö voipi olla esimerkiksi metsästäjille tai muille ammunnan harrastajille. JOO KYLLÄ, sanotaan vaikka niin, että happiness is a warm gun.

Kuka helvetin idiootti kokee kaasunaamari- ja/tai zombiewalk-kuvat UHKAAVIKSI? Siis mitä vittua. Millaista ninamikkosta oikeasti AHDISTAA nähdä kuva taidokkaasti itsensä zombieksi maskeeranneesta ihmisestä? MITÄ HELVETIN PERSETTÄ TÄMÄ ON?

Perkeleen hissutteluyhteiskunta. Suomi on niin pikku-Amerikka, että joudun tässä toteamaan, että tarvitsemme ristiriitaisen, epäsovinnaisen, provosoivan julkisuuden henkilön, jonka motto voisi olla ”Kerro, mikä teille on pyhää ja teen siitä pilkkaa.” Sellaisen, joka ei pelkää negatiivista palautetta.

Ketään ei saisi loukata, kukaan ei saisi tulla mistään koskaan surulliseksi ja pitäisi olla kaikkien kaveri. Puhutaan yksilönvapaudesta ja sananvapaudesta ja mielipiteenvapaudesta ja ties mistä vapaudesta, mutta tässä VAPAUSYHTEISKUNNASSA täytyy silti aina, poikkeuksetta, iankaikkisesti aamen laittaa toisten mielenrauha etusijalle.

Bloggaajia haastetaan oikeuteen, yhteisöjä poistetaan, asioida boikotoidaan JA NIIN EDELLEEN.

Pitäkää pseudosananvapausyhteiskuntanne.

Mainokset

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google+ photo

Olet kommentoimassa Google+ -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s

%d bloggers like this: