Aseet ampumaradoille!

28.01.2009

…tai sitten ei.

Suomalaiset todistivat taas olevansa niin tyhmiä, että muutaman miljoonan kuolema vain piristäisi. Tai ainakin 1888 suomalaista on jumalattoman tyhmiä.

Idiootit vaativat käsiaseita säilytettäviksi ampumaradoilla. Haistakaa pitkä vittu, sanon minä. Paikalliset ampumaradat täällä ovat keskellä metsää, siellä on raivattu aukio ja siinä se. Minne sinne rakennat pömpelin, jossa voisi pitää jumalatonta kasaa tussareita niin, että kriminaalit eivät nyysi niitä sieltä? Ja kuka perkele sen valvoo, että jätän sen aseeni siihen pömpeliin enkä viskaa Nissanin takapenkille räiskimästä lähtiessäni? Ehkä sisäampumaradoilla valvonta on mahdollista, mutta ei maalla, keskellä metsää olevilla ampuma-aukioilla. Ammunnasta tehdään nyt kaupunkilaisten harrastusta vaikka ko. taidosta on maalla enemmän hyötyä.

Sitä paitsi monet ns. pro-ampujat harjoittelevat kotona esimerkiksi otteita, tähtäämisiä ja asentoja.

Vertailun vuoksi – Ruotsissa tällaista yritettiin. Lopputulos? Ruotsalaisilla motoristeilla on ihan vitusti pyssyjä.

Voisitteko nyt vain AJATELLA hetken? Ihan oikeasti ajatella. Ajatteluksi en lue tunneperäistä ”ASE = PAHA, ASE TAPPAA, ASE HYIHYI ÄÄÄÄÄAFLAKGALKAILGIAQKDALGVAJUGDJUAEOWOIFAE!” -höpinää.

Ja kyllä haulikollakin saa jonkun hengiltä.

Joskus minua hävettää olla suomalainen. Samaa kansaa tällaisten nutipäiden kanssa. Hyppikää katoilta. Tai vielä parempaa – ampukaa itseänne. Haulikolla.

Pieni lisäys – nimittäin tutkimusfaktaa: http://img175.imageshack.us/img175/9493/tekovalinewebny5.png

Mainokset

4 Responses to “Aseet ampumaradoille!”

 1. Rahkapallo Says:

  Ei se ase tapa vaan ihminen, joka sillä ampuu…


 2. Sano se noille riemuidiooteille. Asiaa on luultavasti kysytty lähinnä kaupunkilaisilta, jotka pääsevät kätsästi niille sisäampumaradoille MUTTA MISSÄ TÄÄLLÄ MUKA ON SISÄAMPUMARATA?

  Olisi helvetin hauskaa sanoa, että koulun käytävällä, mutta tämä on julkista tekstiä ja joku pian ottaisi sen tosissaan :(

 3. Raatotanssi Says:

  Nykyään otetaan kaikki niin tosissaan, että menee jo koomiseksi.

  Itsekin olen nauranut tuolle mahtavalle säilytetään aseet ampumaradoilla -idealle. Kuka idiootti sen on keksinyt? Miksei vaikka samantien pistettäisi niitä lasivitriinin taakse ja läntättäisi päälle ei saa koskea -lappu? Toimivuus olisi ainakin samaa luokkaa.

 4. angustia Says:

  Jännittävää kyllä, miten koko Suomen kansa on ottanut asiakseen käsiaseiden pahuuden lietsomisen. Ihmiset ovat järkyttyneitä kouluammunnoista, ymmärrän kyllä, mutta herää lähinnä kysymys siitä, minkä helvetin takia vastaaviin tapahtumiin on helpoin vastaus aina se, että poistetaan ”seuraus”, eikä syytä. Kuinkahan monet kukkahattutädit ovat valmiita luopumaan kaikista hedelmäveitsistään ym? Kouluampujatkin käsittääkseni olivat molemmat hakeneet mielenhäiriöönsä apua, saamatta sitä. Itsekin olen ollut todistamassa sitä, kuinka helvetin vaikeaa Suomessa on päästä hoitoon. Mutta eihän se ole syy? Kouluihin metallinpaljastimet ja kaikki aseeksi kelpaava pois. En voi käsittää miten ihmiset voivat olla niin typeriä, että luulevat laillisten aseiden kieltämisen johtavan siihen, ettei ”tällaista” tapahdu enää – pommeja ei ole vaikea tehdä itse, eikä niitä aseita ole kovin vaikea saada laittomasti.


Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google+ photo

Olet kommentoimassa Google+ -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s

%d bloggers like this: