Valopäät

29.01.2009

Suomessa on kolmenlaisia autoilijoita.

60 % on täysiä idiootteja, jotka posottavat autolla kiinnittämättä huomiota mihinkään, kunnes huomaavat, että vastaan on tulossa auto. Tämä saa näiden toopejen päässä aikaan ajatuskulun ”Auto tulee vastaan -> lyhyet valot käyttöön”, eikä kysytä lainkaan, pitäisikö niitä valoja PITÄÄ vielä hetki. Toinen auto tulee kolme kilometriä pitkän suoran päässä ja sinä luupää LAITAT LYHYET VALOT PÄÄLLE?
Nyt ei kyllä välähdä oikein. Joudut ajamaan kilometristä kahteen – riippuen autojen nopeudesta – lyhyillä valoilla. TULIKO MIELEEN että et näe juuri minnekään niillä pikkutuikuilla? Miksi et samantien nappaa taskulamppua ja osoittele eteesi sillä. SITTENPÄ ET HÄIKÄISISI.

Pikkufakta – 99 % hirvikolareista ajetaan lyhyillä valoilla, loput johtuvat muista syistä. TAHDOTKO sinä saatanan sikiö IHAN VÄLTTÄMÄTTÄ ajella tuhatta ja sataa niin, että näet vain vaivaiset 40 metriä eteesi? PYSTYISITKÖ sinä muka pysäyttämään sen arvokkaan Mersusi sen 40 metrin matkalla, jos suhteellisen kookas Alces alces -yksilö pömppäisi tielle? ET. SINÄ ET PYSTYISI.

39 % taas ei käytä lainkaan lyhyitä valoja. Nämä valopäät posottavat automobiileillaan tuhatta ja sataa välittämättä kanssaliikennöitsijöistä – ovat nämä takana, vieressä tai edessä, nämä häikäilemättömät paskat yrittävät häikäistä sinua parhaansa mukaan.

Ymmärrettävää motiivia tällaiseen paskaläjäkäytökseen on turha etsiä. Nämä runkut eivät joko osaa vaihtaa lyhyiltä pitkille ja toisinpäin tai sitten he ovat liian välinpitämättömiä. MINÄPÄ NAPPAAN LIEKINHEITTIMEN JA HÄIKÄISEN SILMIÄSI VÄHÄSEN SILLÄ.

Yksi prosentti osaa käyttää valoja.

Loput 99 prosenttia eivät. Ajakaa ojaan. Tai hirvikolareita, ihan miten vain. Tai älkää sittenkään, NE HIRVET EIVÄT OLE TEHNEET MITÄÄN. Ajakaa kallionleikkauksiin! Järviin! Jokiin! Meriin! Mitä tahansa. Arr.

Mainokset

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google+ photo

Olet kommentoimassa Google+ -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s

%d bloggers like this: