Rasismista

31.01.2009

Nyt alkaa mennä niin monella taholla termit solmuun että estääkseni itseäni tarttumasta moottorisahaan avaudun tänne.

”Rasismin käsite tarkoittaa ajattelua, jonka mukaan ihmisen ominaisuudet ovat ”rodun” määräämiä, ja toiset rodut ovat luonnostaan toisia alempia. Sillä tarkoitetaan myös omasta poikkeavaan ihonväriin perustuvaa syrjintää tai ennakkoluuloja.” (Kirkon ulkomaanapu)
”Rasismilla eli rotusyrjinnällä tai rotusorrolla tarkoitetaan ideologiaa tai toimintaa, jossa ihmisten ulkonäön, fyysisten piirteiden tai väitetyn rotuluonteen erilaisuudella perustellaan eriarvoista kohtelua eli syrjintää.” (Wikipedia)
”Racism is the belief that race is the primary determinant of human traits and capacities and that racial differences produce an inherent superiority of a particular race.” (Wikipedia)

RASISMI EI OLE sitä, että sanon erilaisia rotuja olevan. Samalla tavalla voin sanoa, että friisiläinen ja Ylämaan karja ovat nautarotuja, mutta syrjinkö tämän faktan sanoessani friisiläisiä? EN, koska sen sanominen ei ota kantaa kummankaan rodun paremmuuteen.

RASISMI EI OLE myöskään sitä, että sanon pakolaisuuden rasittavan Suomen taloutta liikaa varsinkin nyt, kun lama potkii ovea sisään koputtelun sijasta. Sen sanoessani EN OTA MILLÄÄN TAVALLA KANTAA pakolaisten ihonväriin. Nykytilanne nyt vain SATTUU OLEMAAN se, että Afrikka ja Lähi-itä dominoivat pakolaiskenttää.

RASISMIA EI OLE se, että joku tahtoo ottaa töihin 25-vuotiaita 55-vuotiaiden sijasta. Tämä on IKÄSYRJINTÄÄ eikä liity tippaakaan rotuun.

RASISMIA EI OLE se, että jonkun mielestä naisista ei ole mihinkään. Se on SEKSISMIÄ eikä liity tippaakaan rotuun.

Vasemmistolaisen tasapäistämispaskan indoktrinaatio on edennyt Suomessa niin pitkälle, että kritisoijia pidätetään. TERVETULOA PIDÄTTÄMÄÄN MINUT.

Mainokset

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google+ photo

Olet kommentoimassa Google+ -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s

%d bloggers like this: