Nina Mikkosesta

01.02.2009

Hetkellisessä masokismin puuskassa päädyin lukemaan rva Mikkosen haastatteluja. Ja rämpyttäessäni Googlea faktoja tarkistaessani (erityisesti Neuvostoliittoon ja natsi-Saksaan liittyen, historian kakkoskurssista on jo aikaa) jouduin toteamaan, että Nina Mikkonen dominoi Googlea. Kokeilepa heittää Googleen ”natsi-saksa naisen asema” ja löydät ensin 90 osumaa rva Mikkosesesta.

”Homopari ei sovi vanhemmiksi, koska lapsen ihmisoikeuksia molempia sukupuolta oleviin vanhempiin ei saa polkea millään verukkeella!”

Millä helvetin perusteella oikeus eri sukupuolta oleviin vanhempiin on IHMISOIKEUS? Minne saan soittaa ja valittaa ihmisoikeusrikkomuksesta – hurja rike, isänihän kuoli, kun olin SEITSEMÄN. Olin lapsi, jumalauta, LAPSI. Kuka tästä tuomitaan ja keneltä saan vahingonkorvauksia?

”Lapset ovat suuria persoonallisuuksia pienestä pitäen. Heidän yksilöllisyyttään pitää kunnioittaa ja vahvistaa, ei lannistaa. Kodissa jos missä oppii sosiaaliseksi ja toisista välittäväksi.”

Suo anteeksi, arvon kotiäiti Mikkonen, MUTTA minusta sinä olet elävä esimerkki siitä, että kotona oppii vääränlaista sosiaalisuutta ja nimenomaan välittämättä olemista. Onko sosiaalisuutta se, että huutaa toisten päälle, onko toisista välittämistä se, että haukkuu toisen, jos tämä esittää eriävän mielipiteen? Itse en jälkikasvulleni tahtoisi tuollaisia ominaisuuksia.

”Siellä [päiväkodissa] on joukko erilaisia lapsia samanlaisessa tilanteessa. Melun keskellä jonottamassa sellaista, jota he saisivat kotona aina ja heti.”

Sitä valitetaan, että ihmiset nykyään odottavat saavansa kaiken välittömästi, mutta kun jossain lapsille opetetaan, että niin ei käy, ahdistutaan. LOGIIKKA, voi Kristuksen vittu sentään.

”Kollektiivinen kasvatustapa turmeli 1900-luvulla monien tulevaisuuden Saksassa, Neuvostoliitossa ja kaikkialla, missä kärsittiin kilpailevien sosialistijärjestelmien aiheuttamasta tuhosta.”

FAKTAT KUNTOON, ARVON ROUVA. Kansallissosialistisessa Saksassa naisen paikka OLI kotona huolehtimassa lapsista ja kodista. Hitler-Jugend oli pakollinen vasta yli 10-vuotiaille pojille NSDAP:n noustua valtaan.  Valitettavasti en löytänyt Neuvostoliiton pioneerijärjestöistä kivikovaa faktaa, mutta käsitykseni on se, että pioneerijärjestöt oli tarkoitettu suurinpiirtein saman ikäisille kuin Hitler-Jugendkin. Satunnaisissa osumissa puhuttiin jonkinlaisesta vastasyntyneiden nappaamisesta valtion kasvatettaviksi, mutta niistä ei löytynyt yhtään mitään sen enempää.

Joka tapauksessa – en näe, miten ihmeessä esimerkiksi Hitler-Jugendin kaltainen järjestö liittyisi lasten päivähoitoon. Tietääkseni päivähoitopalveluita käyttävät lähinnä alle kouluikäiset ja H-J oli – kuten sanottu – tarkoitettu yli 10-vuotiaille.

”Minulle ja perheelleni Raamattu on hyvä elämän tiekartta, myös lasten painos eli Lasten Raamattu.”

1. Kor. 14: 33-35: ”Niinkuin kaikissa pyhien seurakunnissa, olkoot vaimot vaiti teidänkin seurakunnankokouksissanne, sillä heidän ei ole lupa puhua, vaan olkoot alamaisia, niinkuin lakikin sanoo. Mutta jos he tahtovat tietoa jostakin, niin kysykööt kotonaan omilta miehiltään, sillä häpeällistä on naisen puhua seurakunnassa.”

”Olen saanut palautetta paljon, siitä 85 prosenttia on ollut positiivista.”

Jännä juttu! Minä olen kuullut ehkä kolmelta ihmiseltä positiivista palautetta ja olen sentään lukenut erinäisiä keskusteluja aika monestakin paikasta, erinäisten lehtien, eri tyyppisten ihmisten ja olenpa itsekin puhunut asista. Nyt lienee kaksi vaihtoehtoa – kukaan ei kehtaa tunnustaa olevansa tuollaisen keuhkoajan kanssa samaa mieltä tai sitten mahdollisesti rva Mikkonen ei tajua sarkasmia. Kummatkin vaihtoehdot tuntuvat mahdollisilta.

Huooooooooooooh.

Mainokset

3 Responses to “Nina Mikkosesta”

  1. Kati Says:

    Just näin… Ei helvetti, alkanut pikkuhiljaa mennä hermot tähän kaikkitietävään rouva Mikkoseen…


  2. Pikkuhiljaa? Voi, minä nauruoksensin katsoessani sitä Tyynysota-pätkää. 9sec Hitler! :D Tuollaisella julistamisella arvon rouva vain pilaa oman maineensa.


  3. Timo T.A. Mikkonen on niin kova jätkä ettei kukaan uskalla laittaa Ninalle negatiivista palautetta. Itsehän vannoutuneena sivarina vetäisin majuri Mikkoselle käden lippaan välittömästi. On niin kova jätkä.


Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google+ photo

Olet kommentoimassa Google+ -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s

%d bloggers like this: