Ihanaa, väistämätöntä, välttämätöntä

03.02.2009

…nimittäin äänestystulosten manipulointi.

Yle Tampereen Radio kysyi tänään, virallisena monikulttuuripäivänä, mistä muukalaisviha johtuu. Mielenkiintoiseksi tämän tekee se, että vastausvaihtoehdot muuttuivat yllättäen aamupäivällä.

Syy? Sitä en tiedä, mutta sitä voimme arvailla. Ylehän tunnetusti kannattaa monikulttuurisuutta ja kun vertailen screenshotteja (joista kunnia eräälle Homman kävijälle), näen asioita, jotka tuskin Yleä miellyttivät.

Näettekö saman kuin minä? Vielä kello 10.39 vastauksissa oli mukana ”Huonoista kokemuksista”, joka oli saanut 82 % äänistä. Vain 17 minuuttia myöhemmin kyseinen vastausvaihtoehto oli kokonaan deletoitu.

Luulenpa, että Halla-aho tykkää tästä. Paljon.

Minä en edes sano mitään. Tällä hetkellä minua vain ärsyttää niin tuhottomasti tällainen. Jumanklavita.

Mainokset

6 Responses to “Ihanaa, väistämätöntä, välttämätöntä”

 1. Martsa Says:

  No mutta eiväthän MAAHANMUUTTAJAT koskaan ole tehneet mitään pahaa, se on meidän suomalaisten vika, kun me kaikki olemme niin AHDASMIELISIÄ! On RASISTISTA väittää, että yksikään maahanmuuttaja olisi KOSKAAN tehnyt mitään, mistä ennakkoluulot olisivat SAATTANEET saada alkunsa!

  Räjäytän Ylen. Perkele.


 2. Älä muuta sano. MAASSA MAAN TAVALLA TAI POIS MAASTA, jumalauta.

 3. Raatotanssi Says:

  Voi helvetti mitä nyt taas.
  En edes jaksa sanoa mitään, sillä eiköhän se ole selvää mitä HALUAISIN sanoa.


 4. Se on selvää. Suhteellisen selvää. Se siitä Ylen kunnioittamisesta. HUFVUDSTADSBLADET!

 5. Hetel Says:

  Eipä olisi uskonut että ne noin räikeästi kehtaa noihin vaikuttaa, ikään kuin kukaan ei huomaisi o_o Voi luoja mitä touhua.


 6. Sellaista se nykypäivän maahanmuuttopolitiikka on. Lakaistaan maton alle todelliset ongelmat ja leikitään jonkinlaista utopiaa jossa maahanmuuttopolitiikka on huoli eilisestä.

  Halla-Ahomaisesti, vaikka en nyt rasisti olekkaan ja miellän suurimman osan maahanmuuttajista ihan mukaviksi ihmisiksi, tahtoisin nähdä suomen omaksuvan Tanskan maahanmuuttopolitiikan jossa turvapaikan saamiseksi on tosiaan oltava syy. Ei kuten nykypäivänä suomessa toimitaan, että joko saat A-,B- tai karkoituspäätöksen.
  Karkotuksesta voit valittaa oikeuteen jolloin saat melkeimpä automaattisesti pari vuotta lisäaikaa.
  B-päätöksellä saat jäädä maahan ilman minkäänlaisia sosiaalietuuksia. Käytännössä siis asut kolme vuotta vastaanottokeskuksessa kunnes saat karkoituksen tai A-päätöksen.
  A-päätös antaa turvapaikan, sosiaalietuudet ja mahdollisuuden tehdä työtä. Valitettavasti tämä työmahdollisuus ei toteudu täysin sillä vastaanottokeskuksissa opetettava soomikeel on hieman heikossa hapessa. Harva ihminen osaa suomea edes nimeksi. Motivoituneimmatkin valittelevat opetuksen laadusta.

  Olen koittanut auttaa itse maahanmuuttajia työssäni lainaamalla vanhoja lukion ja ala-/yläasteen äidinkielenkirjoja ja jotkut ovat saaneetkin kielestä ns. kiinni. Kuulemma paremmin itseopiskeluna ja toimistossa asioidessaan kuin niillä tunneilla joita ”suomen kielen” -tunneiksi kutsutaan.

  Mikä järki on lähteä opettamaan arabille kieltä englannin kautta? En tiedä, mutta se on nykypäivän standardi.


Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google+ photo

Olet kommentoimassa Google+ -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s

%d bloggers like this: