IRC-Galleria – si vis pacem, para bellum

01.03.2009

IRC-Galleriassa on menossa jälleen sota. Tällä kertaa se lähti jonkun pahaa-aavistamattoman tytön helmikuussa 2007 postaamista vitseistä, jotka sitten, kaksi vuotta myöhemmin, löytyivät. Totta kai aggressiivisten parikymppisten mammojen toimesta.

Sen enempää perehtymättä tapahtumien kulkuun kerrottakoon lopputulos. Tappouhkauksia, rikosilmoituksilla uhkaamisia, mustalle listalle päätymisiä ja totaalinen sota.

Olenko koskaan kertonut, kuinka paljon minua vituttaa tuollainen ylireagointi? Se, että joku kopioi päiväkirjaansa vitsejä, EI JUMALAUTA TARKOITA, että hän aikoisi toteuttaa ne, esimerkiksi maalata huoneensa punaiseksi heittelemällä vauvoja kattotuulettimeen.

Vituttaa myös noiden ämmien hervoton angstailu nyt. Kun HE ovat niitä kärsijiä joiden kimppuun on hyökätty vitsien muodossa! HE ovat niitä, joita on UHKAILTU.

Ja totta kai nämä mammat tuovat peliin myös taannoisen teiniäitisodan. ”Kun te samat tyypit hyökkäätte koko ajan äitien ja äitiyden kimppuun…”

KUKAAN EI JUMALAUTA ole kritisoinut sitä, että teillä on niitä pentuja – teiniäitisodassa kritisoitiin sitä, että selkeästi epäsopivat ihmiset hankkivat lapsia, tässä sodassa nämä mammat itse haukkuvat (ei, tuo ei enää ole kritisointia vaan suoranaista haukkumista) kaikkia, joilla on noita vitsejä jossain.

Parhaat lainaukset.
”joo on kyl aka hemmetin sairasta!!! ihan sama et menee nauraa toisen kuolemalle tms. vittu toivottavasti kaikki ketkä tollasista vitseistä pitää ni ei ikinä saa lapsia koska te ette niitä ansaitse. voisitte vittu itte kuolla!!!!!!!!!!!!!!!tuski kukaa kaipais”
”mä lainaan veitsen ni kaikki voi mennä yhteen pieneen huoneeseen ja vetää ne vitun ranteet auki,ku joukko haudas on kuitekin tilaa,katotaan sit kuka niit vitsei väätää….”
”Mitä sä haet tällä? Provosointi? Vai nauratko sä OIKEASTI tällaiselle??? Voi luoja mä haluaisin nähdä ja kokea sun lähelläs miten sitten naurattaa kun oma lapsi on kyseessä ja sille tapahtuu jotain aivan sairasta, kuten jossain vitsissäsi tai se kuolee. Nauratko sitten??? Sä, NAINEN vielä, olet sairas mieleltäs.”
”Oon käyny kattelemas jo kotvan näit kommenttei ja ihmettelemäs ihmisiä. Täällähän on paljon henkisesti vajaita. Missä on sympatia ja empatia!!? Miten kukaan voi käyttää maailman viattominta ja puhtainta elämää vitsin aiheena?? Kasvakaa kakarat!!”
”täältä sitä kannataiskin etsiä niitä tulevia joukkomurhaajia…kyllä ne kiinnostuksen kohteet kertoo paljo ihmismielestä :)”
”sairaita ihmisiä.. toivottavasti kukaan teistä ei ikinä lisäänny”
”miten joku voi pitää tuollaista edes huumorina?? sairasta, oksettavaa, perverssiä, järkyttävää…”
”Vittu sitte ku saatte omat vauvat nii ette enää stna naura”
”nää nykyajan kakarat kun on niin pilalle hoidettu ja kasvatettu että kuollut vauva naurattaa…huhheijaa vaan sanon arvoille jotka on teille opetettu kotona…”
”ei vittu sä oot sairas! mee hoitoon saakelin hullu/pedofiili mikä lie!!!!! hanki ammattiapua!”

And for epic lulz: käyttäjän _Lizardus_ päiväkirja ja sen saamat kommentit!

On mainittava, että olen samaa mieltä ensimmäisen lainaamani kommentin kanssa. TOIVOTTAVASTI en lisäänny koskaan!

Mainokset

20 Responses to “IRC-Galleria – si vis pacem, para bellum”

 1. Raatotanssi Says:

  Kyllä, olen tuleva joukkomurhaaja, jos päiväkirjassani on vitsejä kuolleista vauvoista. Miettivätköhän nuo ihmiset koskaan, kuinka idiooteilta oikeasti kuulostavat? Tuskin.

 2. Lissu Says:

  poistatko ystävällisesti tuon linkin joka johtaa minun päiväkirjamerkintääni irc-galleriassa KIITOS!

 3. laura Says:

  Kerros,että mitä hauskaa sä näät tuossa vitsien aiheessa?
  Sairasta….

 4. Suppilo Says:

  Pakko kans kysyä, et mitä hauskaa noissa vitseissä on? Tottahan se on, että pitää olla aika sairas jos pitää kuollutta lasta hauskana.. ei oo tervettä.

 5. Marie Says:

  Olen täysin samaa mieltä kanssasi. Hieman huvittuneena olen lukenut näiden mammojen riehumista.

 6. Lotta Says:

  Mulla on itselläni lapsi, ja huvituksella oon näitä juttuja lueskellut. En todellakaan ymmärrä kuinka joku äiti voi saada noin kamalat kilarit jostain vitsistä! :o
  Jos ei niistä vitseistä tykkää, niin vois olla vaan lukematta sit.
  Ei noi vitsit mua naurata, mutta ihmisllä onkin erillainen huumorintaju. Tuskin naurattaisivat, vaikka mulla ei olisi lasta.

 7. Martsa Says:

  Voi että nauran ihmisille taas. :D Mistä lähtien musta huumori(ntaju) on määritellyt sen, onko ihminen henkisesti sairas vai ei? Itse olen enemmän huolissani niistä ihmisistä, jotka jaksavat hermostua noista vitseistä.

  Sitten kun IRC-Galleriassa vielä tulee tuollaisia ”Totta kai äidit ovat herkkiä, pitäisi teidän arvata, että joku provosoituu!” -kommentteja. Onhan ihmisillä oikeus provosoitua, mutta asia erikseen onkin se, kannattaako siitä tehdä tuollaista numeroa…

  Minulla on oikeus postata vitsejä, joista joku saattaa loukkaantua, ja muilla on oikeus loukkaantua siitä. Minulla ei kuitenkaan ole velvollisuutta sensuroida itseäni vain sen takia, että joku äiti X saattaa loukkaantua huumorini takia.

  Ja jos postaa IRC-Gallerian päiväkirjaan kaikille näkyviä merkintöjä, on turha itkeä siitä, jos joku niitä blogissaan linkittelee. Ei kannata näyttää merkintöjään kaikille, jos ei halua kaikkien niitä näkevän.

  Tämä merkintä kommentteineen tarjosi päivän naurut.


 8. […] von SICKingen Ensimmäistä kertaa Gates of Hellin pitäminen vituttaa. Miksi? Koska merkintäni IRC-Galleria – si vis pacem, para bellum on saanut tämän päivän aikana yllättävän paljon kommentteja, joihin vastaaminen turhauttaa […]

 9. Zacke Says:

  Voi elämä! Sama kuin mammat väittäisivät, että minä olen natsi, kun kerron natsivitsejä.

  Noh, ainakin sain päivän parhaat naurut tämän jälkeen: http://www.mtv3.fi/viihde/uutiset/muut.shtml/830216?tukiainen_johanna

 10. Zacke Says:

  Ja mitä tuon Lissun kommenttiin tulee, niin sinullahan on täysi oikeus pistää blogiisi linkkejä minne tahdot.

 11. Suppilo Says:

  kyl mä oon sitä mieltä, ettei oo kaikki tuol ylhäällä kunnossa jos pitää kuolleita lapsia hauskana asiana. mutta sehän on VAIN MINUN mielipiteeni. Mutta siinä asiassa oon sun kans kyl samaa mieltä, ettei muitten tarvi tulla vinkuun, ettet voi muka tietää mistään mitään kun sulla ei oo omia lapsia. Täällä muut mammat häpäsee ittensä ku väittää olevansa niin kypsiä aikuisia ja tulee sit kuitenki itte haukkuun sut :o

 12. Miisa Says:

  Aloitetaan siitä että olen äiti.

  Minä nauran näille vitseille, vaikka minulla on lapsi.

  En tunne yhtään ihmistä joka ei olisi joskus nauranut jollekkin vitsille jossa joku kuolee. Hyvänä esimerkkinä sellainen jossa Bush Jr nappaa lentokoneen ”hätälaskun” aikana pikkupojan koulurepun ja hyppää sen kanssa ulos luullen sitä laskuvarjoksi. Vaikka kyseisessä vitsissä nauretaankin Bushin tyhmyydelle, niin jokainen ”järkevä” ihminen tajuaa että hän kuolee.

  Lissu ei ole tainnut lukea Irc-gallerian sääntöjä, joissa kovasti varoitellaan esim kuvista: Ota huomioon, että kun lisäät IRC-Galleriaan kuvan, et saa sitä välttämättä enää ikinä poistettua Internetistä! Minusta aikuisen ihmisen pitäisi tajuta että samat säännöt koskevat myös videoita, päiväkirjamerkintöjä tms. Julkisen päiväkirjan kopioiminen on laillista. Salaisen päiväkirjamerkinnän (näytetään rajatulle käyttäjäryhmälle) kopioiminen on mahdollisesti laitonta.

  Niin ja haluan täälläkin mainita, että kuolleista vauvoista vitsien kertominen ei ole laitonta, mutta jokaikinen tappouhkaus, pahoinpitelyuhkaus ja väite ihmisen mielenterveydellisistä häiriöistä on laitonta. Niistä voi saada sakkoja tai pahimmassa tapauksessa vankeutta. Herjaajien kannattaisi pohtia mitä kirjoittelevat, varsinkin, kun tekevät sitä sellaisessa paikassa kuin IRC-Galleria, missä melkein jokaisella on ihan oma kuvansa niiden kommenttien takana ja ei ole kovin vaikea etsiä käsiinsä niitä uhkailijoita….

 13. Keiju Says:

  Olen äiti, en teini (lähemmäs 30v) ammatiltani mielenterveyshoitaja.
  En ole tosikko, mutta vitsit kuolleista vauvoista eivät naurata, ja olen ehdottomasti sitä mieltä, että terveet ja tasapainoiset ihmiset eivät pidä hauskana tuon kaltaista huumoria.

 14. pissukka Says:

  YHYY VITU SAIRASTA. BLONDI VITSIEN TEKIÄT ON VARMAA JOTAIN SARJA MURHAAJII, EI VOI YMÄRTÄÄä!!!!! WNTÄS SIT NÄITTE VITSIEN TEKIÄT!! EI VOI YNMÄRTÄÄÄÄ >:(((((((

 15. pissukka lissukka Says:

  Siis ihan totta, kaikki blondi vitsien kertojat on ihan SAIRAITA! Hoitoon sellaset pitäis laittaa, mutta kun ei.. Tuolla ne saa vaan kulkee vapaana eikä kukaan tee mitään! SAIRASTA TOUHUA MODERNISSA SUOMESSA!! Aijaijai, taidanpa tehdä HALOSELLE kirjeen asiasta. TOIVOTTAVASTI EDES HALONEN KUUNTELEE JA TEKEE ASIALLE JOTAIN!!11!


 16. Tuli mieleen tuosta päiväkirjamerkintöjen julkaisun laillisuudesta, että nykylainsäädännön mukaan kenellä tahansa on oikeus julkaista käymänsä keskustelut internetissä. Tähän ”julkaisuvapauteen” kuuluu siis päiväkirjamerkinnät, sähköpostikeskustelut, tekstiviestit ja jopa puhelut jotka saat nauhoittaa ilman toisen osapuolen suostumusta.

  Mielestäni näille hormoonikoneille on turha alkaa järjellä puhumaan. Ei yksikään mamma voi ajatella objektiivisesti sen oman pallonsa ulkopuolelle ja näinollen ehkä ymmärtää ettei se oma sinappikone ole maailman napa.

  Ei, en halua lapsia ja jos koskaan minkäänlaiselle skidille meinaan kodin antaa niin adoptoin sellaisen lapsen joka oikeasti tarvitsee paremmat olot kuin hän voi sillä hetkellä saada. Mielestäni on paljon inhimillisempää tarjota apua sitä tarvitsevalle kuin kasvattaa taas yksi isäm maan pulustaja narkkipentu tähän maahan. Onneksi työelämästä syrjäytyneillä on 10-kertainen riski tulla puukotetuiksi.

  Kyllä, olen joltain osilta sairas. Voitte tulla mammat nillittämään galleriaprofiiliini.

 17. Southpaw Says:

  Ei minuakaan nuo naurata kuten ei jaksa naurattaa ”normaalit” vitsitkään. Ei vitsien takia kuitenkaan miksikään sarjamurhaajaksi tai muuksi tarvitse lähteä toista ihmistä haukkumaan. Sama kuin jos lähtisi syyttelemään ihmistä joka nauraa jollekin hauskojen kotivideoiden eläinvideoille missä kissa hyppää tuulettimeen siellä kieppuvan narun takia, jää kiinni parin kierroksen ajaksi ja lentää päin seinää. (Tällaisen olen tosiaan nähnyt.) Onko se videolle naurava ihminen sitten jonkinlainen eläinrääkkääjä kun nauraa sille tuulettimeen hyppäävälle kissalle? Ovatko kamppailulajien harrastajat ja niistä kiinnostuneet sitten sadisteja tai masokisteja? Tai ovatko kaikki seksiä kerrankin harrastaneet automaattisesti jotain nymfomaaneja?

  Keiju: En välitä vaikka olisit minkänlainen pyskologi. Minusta ihminen voi olla ihan terve vaikka nauraisikin vitseille jotka kertoo kuolleista vauvoista. Eri asia jos menee jollekin juuri lapsensa menettäneelle sellaisia vitsejä kertomaan, mutta vitsi on aina vain vitsi. Ihan hyvinhän sen vauvan tilalla siinä vitsissä voisi olla vaikka, kissa, marsu tai mikä nyt ikinä. (Jos tosiaan olisi niin olisikohan nämä arvon mammat nostaneet silloin tällaista älämölöä koko aiheesta…) Kuolleet vauvat tai vauvat yleensäkin taitaa olla jotenkin arka aihe, niin kuin vauvoista ei saisi puhua kuin lässyttäen: ”On tuo teidän pikku Joni-Petteri vaan niin suloinen. Voi nyt aaws ja lässynlässyn.”

 18. Rwanda Says:

  päivän vitsi:
  http://www.thewe.cc/thewei/_/images_4/us_terror_state__/babies_fired_upon_by_us_helicopter.jpe

  nauretaan kaikki yhdessä!
  Malesiassa ollaan tajuttu myös hyvä huumori, eikö vain?

  http://www.noktahhitam.com/buang-bayi-the-sinful-act-of-mankind.html

  insestihän on pienempi rikos kun alaikäisen tappo kun siitä jää uhrikin henkiin, eikös vain rakkaat huumorin ystävät. Hauskaa vai mitä?!


 19. Faktan ja fiktion ero on, totta kai, vaikea ymmärtää.


 20. […] on mahdollista tallentaa kommenttien jättäjien IP-osoitteet. Pystyn esimerkiksi löytämään tämän kommentin jättäjän, Rwandan, kotikaupungista kartan, jossa pieni punainen pallero näyttää, […]


Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google+ photo

Olet kommentoimassa Google+ -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

w

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s

%d bloggers like this: