Blogi vituttaa!

04.03.2009

Ensimmäistä kertaa Gates of Hellin pitäminen vituttaa. Miksi? Koska merkintäni IRC-Galleria – si vis pacem, para bellum on saanut tämän päivän aikana yllättävän paljon kommentteja, joihin vastaaminen turhauttaa minua. Hyvin moni vastaus olisi nimittäin löydettävissä ko. merkinnästä itsestään ja/tai FAQ:sta.

Ensinnäkin, _Lizardus_, Lissu, Suvi, miksi tahdotkaan Sinua kutsuttavan… Lainaan Martsaa (erästä sinun jälkeesi kommentoinutta): ”Ja jos postaa IRC-Gallerian päiväkirjaan kaikille näkyviä merkintöjä, on turha itkeä siitä, jos joku niitä blogissaan linkittelee. Ei kannata näyttää merkintöjään kaikille, jos ei halua kaikkien niitä näkevän.” Aivan niin kuin kuka tahansa saa levittää tämän blogin linkkiä – niin kuin eräässä yhteisössä on tehty ja niin kuin Sinä olet tehnyt – saan minä levittää IRC-Gallerian linkkejä. Minähän en tuossa halveksi Sinua, vaan kehotan ihmisiä nauramaan saamillesi kommenteille. Myönnettäköön, asia on muotoiltu huonosti, mutta yli 150 kommentin joukossa on paljon helmiä joista saa hyvät naurut.

Sitten Lauralle ja Suppilolle – minä nauran, koska ne naurattavat. Ne naurattavat, koska ne ovat hauskoja. Ne ovat ylilyödyn groteskeja, äärimmäisen brutaaleja ja niin äärettömän uskomattomia, että itse en voi olla nauramatta noille. Jos se tekee minusta sairaan, olkoon niin. Minä itse pidän itseäni terveenä, mutta terveys onkin subjektiivinen kokemus. Kaiken lisäksi terveys – sekä fyysinen, psyykkinen että sosiaalinen – on niin monisyinen asia, että olen sitä mieltä, että vitseille nauraminen ei tee kenestäkään sairasta. Ei fyysisesti (tuskin sitä kukaan tarkoitti), ei psyykkisesti (se, että lähtee toteuttamaan näitä, on merkki ainakin jonkinlaisesta psyykkisestä sairaudesta) eikä sosiaalisesti (sosiaalisesta sairaudesta kertoisi se, että heittelisi näitä vitsejä kovaan ääneen aina lapsensa menettäneen naisen nähdessään tai pienen lapsen hautajaisissa). Huomaatte luultavasti eron.
Kuollut lapsi oikeassa elämässä tuskin naurattaa juuri ketään näille vitseille nauranutta henkilöä. Minua itseäni ei naurata kuollut lapsi, aivan niin kuin ei kuollut aikuinenkaan. Vitsien överiys on se pointti tässä.

Pyydän – nähkää ero fiktion ja todellisuuden välillä! Ylireagointinne on lähinnä surullista luettavaa.

Raatotanssi, Marie, Lotta, Martsa – aivan niin. Olette samalla aaltopituudella kanssani.

Mainokset

3 Responses to “Blogi vituttaa!”

 1. Lissu Says:

  Jumaliste sä olet kyllä melkoinen muija, naurettavakin vielä kaiken lisäksi!

 2. Larry Says:

  _Lolzardus_ ihan tietoisesti provosoi ihmisiä provosoimaan itseään että saisi jotain sisältöä elämälleen. IMO.
  Huvittaa/ärsyttää myös se, että se ensin mainostaa äitiyttä ja sitten on menossa BigBrother-taloon ihan onnesta soikeana. Siinä vastuuntuntoinen mamma taas joka ei ole edes teiniäiti. Paitsi henkisesti. Menipäs sekavaksi.

  Oli mulla oikeetakin asiaa: Tämä on hyvä blogi.

 3. Hurlumhej Says:

  miten käykään kun lisardus on raskaana ja BBtaloon hakenut? meneekö supermammame sinne maha pystyssä!


Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google+ photo

Olet kommentoimassa Google+ -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s

%d bloggers like this: