Vastaus Vuoriselle

10.03.2009

Vuorinen laittoi minulle kolme kommenttia, joista jokainen vaatii vastauksen.

Ei sun elämällä voi olla paljon sisältöä kun sä jaksat jauhaa jostain teini mammoista ja niitten elämästä ja valinnoista. Ihan kun se kuuluisi sinulle ollenkaan.

Se että voi ja pystyy negatiivisesti kritisoimaan muita ei tarkoita että sitä pitäisi jossain tuntemattomassa turhassa blogissa vatvoa. Mene vaikka terepautille jos ärsyttää liikaa.

Jos sua niin liikuttaa niitten elämä ja valinnat niin misket sä vaikka yritä positiivisesti poistamaan tätä ylenpalttista tyhmyyttä? Sä vaan vinetät sivussa ja luulet olevasi tosi fiksu ja filmaattinen.

Yksi erittäin turha blogi lisää. Jihuu ihan kuin niitäkään ei olisi tarpeeksi. :D

Jälleen kerran yksi ihana ihminen, jonka sisälukutaidossa tosin olisi parantamisen varaa. Suureen osaan noista väitteistä on nimittäin vastattu jo tuossa merkinnässä, jota ko. henkilö kommentoi.

a) Elämäni sisältöä lienee turha määrittää viidessä minuutissa kirjoitetun avautumisen perusteella.
b) Asia alkaa kuulua kaikille siinä vaiheessa kun sitä levittää julkisesti Internetissä. Aivan niin kuin voin ärsyyntyä Susan Ruususen lohdutussilikoneista, joita lehtien palstoilla revitellään, voin ärsyyntyä reilusti alaikäisistä alkoholia nauttivista typyköistä, jotka pitävät (vahinko)lapsensa ja revittelevät itse asiaa Interntissä ja julkisesti.
c) Blogini OLI tuntematon kunnes ärsyyntyneet ihmiset alkoivat levittää linkkiä. Ja aivan niin kuin kenellä tahansa on omassa blogissaan oikeus kirjoittaa mistä tahansa, on minulla sama oikeus. Eikö?
d) ”Positiivisesti poistamaan”? Mitä lie sekin tarkoittaa? Lisää seksivalistusta? Suomen koulujen seksivalistus (ts. jos pistää pippelin pimppiin ilman kumihuppua, voi tulla napero) on nykyisellään riittävä niille, jotka siitä ottavat onkeensa. Ne, jotka eivät ota onkeensa asiasta, eivät tajuaisi, vaikka seksivalistukselle tehtäisiin mitä.
e) Kenties avaudun omaan blogiini koska en tahdo henkilökohtaisesti mennä haukkumaan ketään. Tällä tavoin minä en ole se, joka olen henkilökohtaisesti haukkunut ketään – minä kirjoitan yleisellä tasolla ilmiöstä, joka ärsyttää minua. Valitettavaa on se, että monet ottavat yleisellä tasolla olevan tekstin henkilökohtaisesti ja lopputulos onkin historiaa. Surullista sellaista.
f) Valitettavaa on se, että Internetissä ei ole mitään turhuussuodatinta. Mutta hei! Tiedätkö mitä, arvon Vuorinen, sinä voit ihan oikeasti jättää huomioimatta yhden turhan blogin. Ei kai yksi blogi ahdista niin paljon, että aortta repeää? Jos ahdistaa… No, lue ensimmäinen kirjoittamasi lause uudelleen. Ja nimenomaan lause, ei virke.

Mielestäni sinun mielenterveydestä saa kirjoituksiesi perusteella tälläisen kuvan;

Narsistinen persoonallisuushäiriö “pähkinänkuoressa”

Narsistinen persoonallisuushäiriö on oireyhtymä, johon kuuluvat muun muassa seuraavat
piirteet: itsekeskeisyys, manipuloivuus, hallitsevaisuus ja tunteettomuus.
Tunnetasolla tällainen ihminen on pinnallinen, impulsiivinen, kateellinen, toisia omiin tarpeisiinsa käyttävä, ihailua vaativa, itsestään ja ominaisuuksistaan suuria kuvitteleva, vastuuton, ei koe syyllisyyden tuntoa ja lisäksi hänellä on empatian puute. Hän ei ota riittävästi huomioon muita ihmisiä tai heidän tarpeitaan ja oikeuksiaan, vaan käyttäytyy ylimielisesti ja röyhkeästi. Hänellä ei ole kykyä tai halua myötäeläytyä toisen tilanteisiin tai tunteisiin. Narsismin avulla hän suojautuu pienuutta, avuttomuutta, keinottomuutta, kateutta ja riippuvuutta vastaan

En ole psykologi joten voin olla väärässäkin

Sama henkilö tekee minusta myöhemmin diagnoosin: minulla on narsistinen persoonallisuushäiriö! Lähes jokaisella keskustelufoorumilla on nykyään ainakin yksi henkilö, jolla diagnosoidaan narsistista persoonallisuushäiriötä (yleensä tämä henkilö on se, joka on mielipiteidensä suhteen vähemmistössä eikä häpeile tätä). Syytän siitä Salattuja elämiä. Ko. sarjassahan oli se yksi tyyppi (en ole seurannut, tällaista olen kuullut), joka oli narsisti, ja sen jälkeen on ollut jokin yleinen Internet-trendi diagnosoida toisilla narsismia.

Intenet-kirjoittelun perusteella on kuitenkin aivan turha edes yrittää diagnosoida mitään.

Olisiko syynä tuolle ”diagnoosille” esimerkiksi se, että kirjoitan Gates of Helliin vain äärimmäisen antisosiaalisen murhanhimoisen raivon vallassa? Aivan niin kuin FAQ:ssa sanotaan.

Osaat kuitenkin kirjoittaa mielettömän hyvin!! Tekisit jonkun positiivisen sävyisen kirjoitelman. Ainainen angstaaminen on väsyttävää.

Gates of Helliin, joka on vitutusblogi, ei kovin äkkiä positiivisia kirjoituksia tule. FAQ!

Mainokset

One Response to “Vastaus Vuoriselle”

 1. vuorinen Says:

  Kiitos sainpahan tänä päivänä hyvät naurut.

  Enhän minäkää nyt niin pahalla tarkoittanut että sinnun olisi tarvinnut siitä vetää niin suurta stressi reaktiota :D

  Lueskelin tätä blogia pitemmälle ja täytyy vastahakoisesti myöntää että jos olisin heti panautunut tähän en välttämättä olisi kommentoinut niin kuin kommentoin. Pahoitteluni.

  Enkä mä nyt kommentoinut sitä sen takia että se olisi yleisesti koskenut minua, vaan enemmänkin sen takia että olit osannut kirjoittaa niin provosoiden että jopa minunkin aorttani oli repeytyä.

  Ja ihan vilpittömästi hyvät jatkot, olet loistava kirjailija!!


Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google+ photo

Olet kommentoimassa Google+ -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s

%d bloggers like this: