Hormonihirviömammat

09.09.2009

Ja se fakta, että ITSEHILLINTÄ ON TURHAA!

HORMONIHIRVIÖNAISET. Nainenhan saa melkein minkä tahansa nysvättelyn anteeksi sillä, että sanoo kärsivänsä joko raskaudesta (provo!!1!!!) tai kuukautisista.

Nainenhan saa toki potkia kaikkia vastaantulijoita palleaan, kastroida Paavo Väyrysen, raiskata naapurin koiran, ajaa järveen autolla, vetää seitsemäntoista kiloa suklaata ja perskännit, ajaa traktoria humalassa, juosta alasti kaupungilla, ryöstää pankin, myrkyttää New Yorkin vesijohtoveden, täräyttää lentokoneen pilvenpiirtäjään, pettää kumppaniaan ja lopuksi ampua kaikki, jos syynä ovat HORMONIT, nuo kaikkivaltiaat, ihanat ja täydellisen mahtavat, Jumalasta/jumalasta/jumaloista/Buddhasta/Darwinista seuraavat HASSUT PIENET KIKKAREET.

Faktahan on, että naisella ei ole itsehillintää raskausaikana tai kuukautiskierron tietyssä vaiheessa – siksipä PMS-kiukuttelijaa tai raskaushormonivinisijää EI SAA TUOMITA. Muistakaa tämä.

Mielipiteen tarjoaa 51-vuotias neljän lapsen äiti: ”Tuollainen ei ole terveen ihmisen touhua. Kyllä raskaanakin saa pitää järjen päässä, eikä riehua kuin viisivuotias uhmaikäinen. Itsehillintä ja itsekunnioitus puuttuu kokonaan! Jossain muualla on vika kuin hormoneissa jos täytyy riehumaan ryhtyä.”

…hormonihirviömammatkin vois heittää meikäläisen puolesta jonnekin häkkiin jos niitä saa alkaa pelätä tuolla kaupungilla. Keneltäkään ei hyväksytä aggressiivista käytöstä, miksi hormonihirviöiltä pitäisi?

KYSYNPÄHÄN VAAN, PERKELE.

Mainokset

2 Responses to “Hormonihirviömammat”

  1. crowley Says:

    Heh, hyvä blogi.. Aina on hyvää viihdettä, lukea tilitystä, jossa on asiaakin mukana.

  2. Elamilia Says:

    Kyllä oli hyvä teksti. Oon kyllä täysin samaa mieltä tässä asiassa, vaikka oon itsekin naispuolinen. :D Tekosyitä vaan, et pistetään menkkojen piikkiin kaikki riehuminen ynnä muut aggressiot.


Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google+ photo

Olet kommentoimassa Google+ -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

w

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s

%d bloggers like this: