Ruoka-aineiden tietoinen pilaaminen

01.03.2010

Tää on nyt näitä juttuja, joista toiset tykkäävät, mutta minä en helvetti soikoon voi sietää sitä, että hyvien ruoka-aineiden sekaan tuutataan jotain infernaalista paskaa. Enkä nyt puhu säilöntäaineista.

Militanttina kulinaristina en hyväksy sitä, että otetaan taivaallisen hyvä ruoka-aine, esimerkiksi suklaa, ja raiskataan se jollain kiirastulen kärsimyksiä muistuttavalla systeemillä, kuten puolukoilla. Vittu! Suklaa suklaana, puolukat puolukoina!

Inspiraationa toimii samalla naukkailemani siideri, ja varoitettakoon, että en kestä alkoholia juuri ollenkaan (kaksi lonkeroa ja homma on sillä paketissa) ja että loppua kohden kirjaimet eivät aina välttämättä löydä paikkojaan eivätkä ajatuksenikaan välttämättä ole kovin koherentteja.

Noh. Tämä siiderihän on ihan jumalattoman pahaa. Mietin ensimmäisen huikan jälkeen, että mikä vittu on kun on niin pahaa litkua. Sitten lukaisin etiketin ja totesin, että se olisi pitänyt tehdä jo kaupassa.

Joku aivokuollut mursu on sekoittanut tähän kanelia. Jätän valmistajan mainitsematta ihan jotta ette voi piilomainostajaksi sanoa, mutta melko tunnetun merkin siideri, maku talviomena. Pikemminkin kanelilla raiskattu omena.

Kanelihan nyt on ihan yleispätevästi hirveää kuraa, en voi käsittää, miten siitä kukaan voi pitää. Enkä sitä, miksi sitä pitää tunkea joka helvetin ruokaan hernarista lähtien. On kanelipullat ja kaneliruudut ja kanelimössöt ja mämmit ja mömmöt ja minä en ymmärrä. Tykkääkö joku muka kanelista? Sehän on jotakuinkin kuin ääri-imelää kaakaojauhetta.

Sitten aloinkin miettiä näitä muita raiskattuja ruoka-aineita.

Sekoittivat suklaaseen lontoonrakeita. RISTUSSAATANA, niin ei pidä tehdä. Suklaa suklaana! Sitten vielä puolukkaa! Mitä seuraavaksi, mämmisuklaata? Hernekeittosuklaata? Kaalikääryleellä täytettyä suklaata? Porkkanalaatikkosuklaata? Lipeäkalasuklaata? Sylettää!

Ja Battery perseraiskattiin kahvilla. Kahviin yhtään sen enempää puuttumatta en sano muuta kuin sen, että mieleni tekisi rääkyä aina, kun marssin kofeiininpuutteessa kauppaan ja siellä on vain kahvi-Batterya. Yleensä tilanne on se, että normi-Battery-hylly on tyhjä, kahvi-Batterya ei ole ostettu yhtäkään tölkkiä. En ole ikinä nähnyt kenenkään ostavan sitä. Silti sitä tilataan kauppoihin, ilkkumaan?

Kuka se idiootti on, joka keksi tuutata Batteryyn kahvia?

Nyt alkaa jo valua vettä silmistä tämän helvetillisen litkun myötä. On muuten viimeinen kerta, kun ostan talviomenaa! Ja on muuten viimeinen kerta, kun ostan jotain lukematta etikettiä. Eivvvvvvvvv.

HEI JOKU ON LÖYTÄNYT BLOGIINI HAKUSANALLA ”MATTI VANHANEN MUST DIE”. Tämä on hauskaa. Jos nyt vielä mainitaan, että minä en kuulu siihen militanttien kaikkea vihaavien sankarien joukkoon, jotka ylläpitävät näitä ”Tapa Vanhanen” -sivustoja. Ei Mattia saa tappaa. Eikä Astridia.

Mainokset

2 Responses to “Ruoka-aineiden tietoinen pilaaminen”

  1. Dei Says:

    Kanelihan on hyvää, sie vaan oot perseestä.

  2. huhhuijjaa Says:

    että HUHHUIJJAA nyt vielä ku sulla on varmaan tylsää kun jaksat tällaista shaibaa vääntää :)


Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google+ photo

Olet kommentoimassa Google+ -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

w

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s

%d bloggers like this: