FAQ

Mikä ristuksen Harhojen virta?
Harhojen virta on avautumisblogi. HV:n ei ole tarkoitus olla fiksu, informatiivinen tai mitään muutakaan. Sen on tarkoitus olla paikka purkaa paikoin armottomaksi käytävää vitutusta. Se loukkaa ja se on nenäkäs.
Ja kyllä, tiedän, että lyhenne ”HV” voi tarkoittaa myös ”Haista vittu”. Ei, se ei ollut tarkoituksellista. Kyllä, tämä huvittaa minua.
I don’t mean to upset people, but I must speak my mind, for what’s in my mind is far more interesting than what’s outside my mind.

Olet väärässä!!!1111!
Jaa. Niin olet sinäkin. Mutta sinulla on todistustaakka, sillä hyvin suurella todennäköisyydellä olen perustellut mielipiteeni täällä. Ala syytää perusteluja. Jos niitä ei tule, mielipiteesi on arvoton.

Sä loukkasit mua!
Jaa. Harmi. En maksa terapiaasi. Mene katsomaan Sub Junioria. Siellä loukataan vain älyäsi. (Jota ei ole, jos loukkaannuit.)

Sä oot lapsellinen/narsisti/kusipää/mies/kommunisti/halla-aholainen/Hitlerin reinkarnaatio/kehitysvammainen/lappalainen/Saatana/villasukka!!
Jaa. Harmin paikka sinänsä. Vielä harmillisempaa olisi, jos tämän blogin tarkoitus olisi antaa ajattelustani kokonaisvaltainen kuva. Ei, minä en kirjoita tänne pienestä vitutuksesta. Kirjoitan, kun jokin ärsyttää oikeasti infernaalisesti.

Oot mun idoli!!!1111!
Jaa. Hanki parempia idoleita. Hitler on ihan kiva. Sillä oli hassummat viikset.

Mä luen sun blogia päivittäin!!!11!!
Jaa. Hanki parempaa luettavaa. Opiskele vaikka uusi kieli. Somalin kieli tullee tarpeeseen..

Millä oikeudella mainitset mun nimimerkin tuolla merkinnässäsi n!!!!????!!!!11!!
Sillä oikeudella, että olet kirjoittanut Internetiin. En mainitse nimimerkkejä halveksivassa mielessä – vain tuodakseni asioihin selvyyttä, paitsi jos olet ollut täysi idiootti ja ansaitset maininnan ”HAHGADBNGKJVMASF MIKÄ DORKA” -yhteydessä. Jos sinulle tuo tuntuvaa haittaa se, että blogiini on liitetty IRC-Gallerian nimimerkkisi, kerro ihmeessä ja liitän sen toistekin. ”HAHGADBNGKJVMASF MIKÄ DORKA” -yhteydessä.

Mainokset

One Response to “FAQ”


Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google+ photo

Olet kommentoimassa Google+ -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s

%d bloggers like this: